Aantal personen: 2
150 gr pasta (penne)
2 el pesto
2 tomaten
gele paprika
½ el olijfolie
1 bosje waterkers
125 gr rosbief (vleeswaar)
zout en peper
Kook 150 gr pasta (penne) volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar in ruim koken water met zout. Laat de pasta uitlekken en roer er 2 el pesto doorheen. Bak intussen 2 in partjes gesnedentomaten en 1 inreepjes gesneden gele paprika circa 5 minuten in ½ el olijfolie. Schep dit mengsel samen met de blaadjes van 1 bosje waterkers en 125 gr rosbief (vleeswaar) in dunne plakjes door de warme pasta.
Breng op smaak met zout en peper.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |